WIJNEN

De wijnen van het Hof van Almere zijn gemaakt van druiven die met passie verzorgd zijn in een wijngaard die duurzaam, mens en milieuvriendelijk beheerd wordt. Onze wijnen zijn daarom biologisch geproduceerd en ambachtelijk verwerkt. We hebben dit jaar 1 soort wit, en twee soorten rosé.

De oogst van 2022 is ondertussen gebotteld. Het overgrote deel van de oogst gaat deze keer onze pachters. We hebben nu dus al niets meer over voor de vrije verkoop.

Cuvee Wit

Deze wijn combineert de smaken van de droge, frisse en fruitige Johanniterdruif met het smaakvolle fruitbouquet van de Solarisdruif. De wijn is op zijn best tussen de 12 en 15 graden. Dus ruim een halfuurtje voor het drinken uit de koelkast halen. Het alcohol percentage is 11,5%

De prijs van een fles van 0,75 liter is 14,50 euro. (uitverkocht)

Johanniter

Deze witte wijn is heerlijk fris en fruitige wijn met een aangenaam zuurtje. Gekoeld een heerlijke terraswijn met accenten van kamille en grapefruit. Het alcohol percentage is 11.5 % De prijs van een fles van 0,75 liter is 12,95 euro

Cabernet Rose

Deze frisse, droge rosé is gemaakt van de Cabernet Cortis druif en heeft een prachtige volle smaak met tonen van framboos en kers. De wijn is licht kruidig en heeft een frisse afdronk. Het alcohol percentage is 11,5% . De prijs van een fles van 0,75 liter is 12,95 euro. Een mooie begeleider bij het een lunch of diner. (uitverkocht)

Menutip: Varkenshaas, Aardappelmandje met asperges en paksoi met sesam

Rondo Rose

De Rondo Rose is een soepele smaakvolle fruitige rosé met accenten van zwarte bessen. Een heerlijk terraswijn. De Rondo Rose heeft een mooie bronsachtige oranje/roze kleur . Het alcohol percentage is 11,5% en de prijs voor een fles van 0,75 liter is 12,95 euro. (uitverkocht)