Verkooppunten

 

Onze wijnen zijn op meerdere plaatsen te verkrijgen. Dat  kan natuurlijk na een proeverij tijdens een van de opendagen of na een arrangement met rondleiding en proeverij op de wijngaard. De wijnen zijn ook verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

 

 

In de eerste plaats zijn onze wijnen natuurlijk bij ons zelf te koop. We hebben kantoor aan de Brandersmolenstraat 25., 1333 BX te Almere. Op afspraak kunnen daar de wijnen opgehaald worden.  U kunt alleen via de PIN betalen. U kunt ook naar een van onze opendagen komen en de wijnen proeven.

 

 


 

Onze wijnen zijn ook bij Karin van de Berg van 036Natuurlijk verkrijgbaar. Zij verkoopt onze wijnen bijvoorbeeld op de boerenmarkt van De Stadsboerderij op de Kemphaan. Zij staat daar elke zaterdagmorgen met haar kraam vol met Almeerse Weelde producten. Deze producten maakt zij zelf of zijn afkomstig van kleine lokale voedselproducenten die aangesloten zijn bij Almeerse Weelde. Daarnaast verwerkt zij onze wijnen in geschenkpakketten en levert zij onze wijn aan de ODIN winkel op Oosterwold.

 


 

 

Wij zijn een van de deelnemers van Almeers Weelde. Almeerse Weelde is een initiatief van Almeerse boeren en burgers die gepassioneerd en ambachtelijk bezig zijn met grondstoffen uit hun eigen omgeving. Karin van de Berg van 036Natuurlijk is ook lid van Almeers Weelde  en staat elke zaterdag bij de kraam van  Almeers Weelde op de boerenmarkt van De Stadsboerderij op de Kemphaan en verkoopt, naast haar lokale en biologische producten ook onze wijnen . 

.

 


 

 

Ron en Marja van Bodegom zijn onze vrijwilligers en pachters van het eerste uur. Zij hebben hun wijnwinkel, de wijnkelder Almere,  uitgebouwd tot  een import en groothandel voor kwaliteitswijnen voor de horeca en voor particulieren. Rob en Marja zijn vaak op onze open dagen te vinden en kunnen een mooi verhaal te vertellen over hun wijnen en wijnproducenten. Je kan onze wijnen via hun webwinkel bestellen maar een bezoekje aan hun winkel op  de Televisieweg 103, 1322 BD Almere is zeker de moeite waard. Zie ook hun website. 

 

 


 

De VVV Almere verkoopt in hun winkel aan De Diagonaal 199, 1315 XM te Almere een aantal van onze wijnen. De wijnen zijn er los te koop maar ook als geschenkpakket met bijvoorbeeld een heel mooi wijnglas met de skyline van Almere daarop gegraveerd.  Zie voor meer informatie over de VVV hun website