ARRANGEMENTEN

{in 2023 niet meer beschikbaar}

Arrangementen in de zomer

De wijngaard is gelegen in de bosrijke omgeving naast het Stadslandgoed de Kemphaan. Op de wijngaard worden dan ook veel dieren waargenomen zoals haviken, torenvalken, buizerds, reeën en vossen. En dat alles met een mooi uitzicht over de bossen en de wijngaard waarin de druivenstokken hun druiven laten zien. Het bezichtigen, verblijven en het lopen door onze wijngaard is dan ook een aangename belevenis. Zeker onder het genot van het nuttigen van onze eigen wijnen.

U kunt hiervan met ons meegenieten. We hebben daarom een mooi arrangement met een rondleiding door de wijngaard met een proeverij. 

Basisarrangement:

Het basisarrangement bestaat uit een rondleiding van ca 1,5 uur. We vertellen u over het eerste idee, voorgeschiedenis, de realisatie van de wijngaard, over het wijnmaken en het beheer van de wijngaard. We leiden u rond om en door de wijngaard en vertellen wetenswaardigheden daarbij. We sluiten af met een wijnproeverij met 2 wijnen. Wilt u meer soorten wijn proeven dan kan dit door aankoop van een glas of fles van deze wijn. Water en stokbrood zijn standaard inbegrepen.

De groepsgrootte is maximaal 12 personen. Wat betreft consumpties zijn er meerdere aanvullingen mogelijk. Zie hiervoor het onderstaande kosten overzicht. Wilt u met grotere groepen een evenement organiseren of verzorgd krijgen: neem dan contact met ons op.

Tijdens de rondleiding kunt u ook de wijnen kopen. Voor een overzicht, klik wijnen.

Kosten:

Bij een groepsgrootte  tot en met 5 personen is dit 80 euro. Met een groepsgrootte vanaf 5 tot en met 12 personen komt daar 8 euro per persoon bij.

Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden:

Glas wijn: 4 euro per glas, Non alcoholisch drankje (appelsap, jus d’orange ed) 2 euro per glas. U kunt van te voren aangeven wat u wilt zodat we dit kunnen voorbereiden. Een extra fles wijn om te nuttigen kost 10 euro.

Ook kunnen wij bij elke wijn een bijpassend hapje serveren om op deze manier de wijn – spijs combinatie te kunnen proeven. Dit geeft een geheel nieuwe beleving van de wijn!! Voor informatie over dit uitgebreide arrangement kunt u contact met ons opnemen

De kosten van het arrangement worden vooraf betaald. Extra consumpties kunnen op de wijngaard afgerekend worden.

Bij slecht weer gaat de bijeenkomst niet door. We maken dan een andere afspraak met u.

Bij de uitvoering van de arrangementen trekken we samen op met Bert en Natalia Demers van Fine Flavours Almere. Wilt u meer weten over de arrangementen of een arrangement aanvragen dan kunt u via dit contactformulier contact met daarover ons opnemen.