ARRANGEMENTEN

Arrangementen in de zomer

De wijngaard is gelegen in de bosrijke omgeving naast het Stadslandgoed de Kemphaan. Op de wijngaard worden dan ook veel dieren waargenomen zoals haviken, torenvalken, buizerds, reeën en vossen. En dat alles met een mooi uitzicht over de bossen en de wijngaard waarin de druivenstokken hun druiven laten zien. Het bezichtigen, verblijven en het lopen door onze wijngaard is dan ook een aangename belevenis. Zeker onder het genot van het nuttigen van onze eigen wijnen.

U kunt hiervan met ons meegenieten. We hebben daarom een mooi arrangement met een rondleiding door de wijngaard met een proeverij. Vanaf juni is de wijngaard al volop in ontwikkeling en zijn de wijnen van de oogst van het vorig jaar weer gebotteld en beschikbaar.

Rondleiding met proeverij:

Het basisarrangement bestaat uit een rondleiding van ca 1,5 uur. We vertellen u over het eerste idee, voorgeschiedenis, de realisatie van de wijngaard, over het wijnmaken en het beheer van de wijngaard. We leiden u rond om en door de wijngaard en vertellen wetenswaardigheden daarbij. We sluiten af met een wijnproeverij met 2 wijnen. Wilt u meer soorten wijn proeven dan kan dit door aankoop van een glas of fles van deze wijn.

De groepsgrootte is maximaal 12 personen. Wilt u met grotere groep een rondleiding: neem dan contact met ons op.

Tijdens de rondleiding kunt u ook de wijnen kopen. Voor een overzicht, klik wijnen. Een kunt via de knop ‘Rondleiding aanvragen’ onderaan deze pagina een rondleiding aanvragen

Kosten:

Bij een groepsgrootte  tot en met 5 personen is dit 80 euro. Met een groepsgrootte vanaf 5 tot en met 12 personen komt daar 8 euro per persoon bij. U krijgt de aangebroken flessen wijn natuurlijk mee.

Arrangement met hapjes:

Bij het arrangement maken we wij bij elke wijn een bijpassend hapje om op deze manier de wijn – spijs combinatie te kunnen proeven. Dit geeft een geheel nieuwe beleving van de wijn en van het hapje!! Verder krijgt een korte rondleiding rond en door de wijngaard. We vertellen u over het eerste idee, voorgeschiedenis, de realisatie van de wijngaard, over het wijnmaken en het beheer van de wijngaard. Voor informatie over dit arrangement kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier

De kosten van de hapjes (amuses) zijn bij een groep t/m 6 personen 15 euro per amuse. Bij een groepsgrootte van 7 t/m 12 personen komt daar 2,5 euro per amuse bij.

Extra’s: Glas wijn: 4 euro per glas, U kunt van te voren aangeven wat u wilt zodat we dit kunnen voorbereiden. Een extra fles wijn om te proeven kost de kostprijs van de fles. U krijgt de geopende flessen na afloop mee

De kosten van het arrangement of rondleiding worden vooraf betaald. Extra consumpties kunnen op de wijngaard afgerekend worden.

Bij slecht weer gaat de bijeenkomst niet door. We maken dan een andere afspraak met u.

Bij de uitvoering van de arrangementen trekken we samen op met Bert en Natalia Demers van Fine Flavours Almere. Wilt u meer weten over de arrangementen, neem dan contact met ons op. Wilt u een rondleiding of een arrangement aanvragen dan kunt u deze via een van de onderstaande knoppen aanvragen.