Oogst Johanniter 7 oktober 2023

We hebben tot nu een prachtig wijngaardseizoen met al twee mooie oogsten gehad.

 Ook de Johanniter heeft het dit seizoen naar zijn zin gehad, heeft veel grote trossen en is al goed aan het afrijpen. Samen met de oogst van de uitbreiding op het ‘bovendek’ verwachten we ook daarmee een grote oogst. Alle hulp is dan ook welkom.

Met de huidige weersvoorspelling plannen we de oogst van de Johanniter op zaterdag 7 september 2023. Inloop en start vanaf 10.00

Ook de Johanniter heeft het dit seizoen naar zijn zin gehad, er zijn veel grote goed gerijpte trossen. Samen met de eerst echte oogst op het ‘bovendek’ verwachten we ook van de Johanniter daarmee een grote oogst. Alle hulp bij de pluk is dan ook welkom.

Met de huidige weersvoorspelling plannen we de oogst van de Johanniter op zaterdag 7 oktober 2023. Inloop en start vanaf 10.00 uur en we eindigen als we klaar zijn aan het einde van de middag. We zorgen zoals gebruikelijk weer voor een lekkere lunch.

Meld je aan voor ons oogstfeest voor de 7de oktober via onze website met deze link.

Bij 30 aanmeldingen sluiten we aanmeldoptie, dus wacht niet al te lang met aanmelden. 

Voor de enkele pachter die de pachtwijnen nog wilt ophalen: geef dit bij aanmelding op de website aan. Dan nemen we je pachtwijnen mee.  

Tot ziens op ons Oogstfeest en hartelijke groet,

Els en René Bliekendaal

 

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *