Pachtersdag/Open Dag 2018

Eerste Pachtersdag/Open Dag 2018 van de wijngaard Hof van Almere. Op zaterdagmiddag 9 juni is de wijngaard Hof van Almere te bezoeken tussen 13.30 en 16.00 uur.
Tijdens uw bezoek kunt u samen met uw introducees genieten van de jonge uitlopers aan de druivenstokken, de groene wijngaard en kan u foto’s maken. We vertellen u dan ook over onze toekomstplannen en de uitbreiding van de wijngaard. Net als vorige keren kunnen de pachters met een lopend pachtcontract (2017) deze middag hun aandeel van de gebottelde witte wijn ophalen. Daarover ontvangen zij nog apart een mail.

Lees meer

Afdrukken

Pachtersdag en zakje ophangen op 1 augustus

Beste pachters, vrijwilligers en belangstellenden,
Hierbij nodigen we jou of jullie uit voor de tweede Pachtersdag op 1 augustus van 14:00 tot 17.00 uur. Deze middag staat in het teken van het ophalen van de pachtwijnen (indien van toepassing), het ophangen van druivenzakjes en het proeven van de wijn van vorig jaar. 

Lees meer

Afdrukken

Druivenzakjes als trosbescherming

Vorig zijn de druivenzakjes een groot succes geweest. De druiven zijn goed tegen de wespen beschermd geweest waar door de druiven mooi langen hebben kunnen rijpen. Voor dit jaar geld ook dat we de druiven beschermen tegen de suzukii-fruitvlieg.
Lees meer

Afdrukken