oosterwoldmetlogo (2)

We gaan oogsten!

_DSF3500

Oogst Johanniter 7 oktober 2023: Mee doen?

We hebben tot nu een prachtig wijngaardseizoen met al twee mooie oogsten gehad.
Ook de Johanniter heeft het dit seizoen naar zijn zin gehad, heeft veel grote trossen en is al goed aan het afrijpen. Samen met de oogst van de uitbreiding op het ‘bovendek’ verwachten we ook daarmee een grote oogst. Ook jullie hulp bij deze pluk is dan ook welkom.

Met de huidige weersvoorspelling plannen we de oogst van de Johanniter op zaterdag 7 oktober 2023. Inloop en start pluk vanaf 10.00 uur en we eindigen als we klaar zijn aan het einde van de middag. We zorgen zoals gebruikelijk weer voor een lekkere lunch.

Meld je aan voor ons oogstfeest via onze website met deze link.
Bij +/- 30 aanmeldingen sluiten we aanmeldoptie, dus wacht niet al te lang met aanmelden.

Voor de enkele pachter die de pachtwijnen nog wilt ophalen: geef dit bij aanmelding op de website aan. Dan nemen we je pachtwijnen mee.

Tot ziens op ons Oogstfeest en hartelijke groet,
Els en René Bliekendaal

Eerste oogsten van dit jaar

We hebben tot nu een prachtig wijngaardseizoen en al twee mooie oogsten gehad. De Solaris rijpte erg snel af en is met enige spoed door de vrijwilligers al op 6 september geoogst. De trossen waren mooi rijp en de oogst heeft ruim 300 liter opgebracht. Een top opbrengst! Afgelopen zaterdag hebben 23 september we met een grote groep pachters en …

Meer lezen
Email Marketing Powered by MailPoet