oosterwoldmetlogo (2)

Oogst Johanniter 2 oktober!

Johanniter
We vorderen al goed met het oogsten van de druiven. Tot nu toe hebben we een mooie kwaliteit Solaris en Cabernet Cortis geoogst en we kijken uit naar de oogst van de Rondo. De oogst van de Johanniter is nog steeds op zondag 2 oktober vanaf 10.00 uur gepland. Maximale plukgroep = 30 personen. Doorloop en schatting afronding tussen 16.00 en 17.00 uur.

Er is nog ruimte 15 personen om met deze oogst mee te doen. Wil je meedoen dan kan je je Aanmelden via deze link naar de Datumprikker

Wij bevestigen de plukkers over hun deelname bij de voorgenomen plukdag en verstrekken hen verdere informatie over de pluk of uitstel van een pluk.

Voorbereiding
Het is handig om je eigen handschoenen mee te nemen. Verder adviseren wij gesloten stevige (wandel-)schoenen en oude kleding.. Bij de verwachting van noodweer op de plukdag ontvang je op je mailadres een afmelding met en tevens een voorstel voor een nieuwe datum.

Toegang
Doorrijden bij een open poort richting de wijngaard (bij gesloten poort bellen naar mobielnummer op het wijngaardbord). Rij met de auto of fiets of ga te voet naar de T-splitsing en daar ga je rechtsaf het zandpad en de heuvel op richting de witte tent. Parkeerruimte is er op de heuvel, direct rechts aan het einde van het zandpad aan de zijkant van de wijngaard.

Locatie en bereikbaarheid:
Kemphaanweg 2,1358 AB Almere
De Kemphaanweg is per auto makkelijk bereikbaar vanaf de Veluwedreef in Almere Stad, de A6 (afrit 5 richting Utrecht) of de A27 (afrit 36 richting Almere). Komt je per bus dan kan je uitstappen bij de halte Stadslandgoed De Kemphaan. Vanaf het kruispunt bij de Kemphaan loop je de Kemphaanweg in tot aan de toegangspoort.
Email Marketing Powered by MailPoet